KOKOUKSEN MAHDOLLISTAJAT/

United Bankers - tapahtuman pääyhteistyökumppani

"Varainhoitopalvelumme tarjoaa asiakkaillemme vaivattoman ratkaisun, jossa vastuu sijoituspäätöksistä on kokeneilla ja asiantuntevilla salkunhoitajillamme. Varainhoidon avainhenkilöillä on keskimäärin 15–20 vuoden markkinakokemus. Pidämme tärkeänä, että jokainen asiakas saa aina asiantuntevaa henkilökohtaista palvelua. Varainhoidon sijoituskohteet valitaan asiakaskohtaisten toiveiden ja tavoitteiden pohjalta.

Sijoitusten laaja hajautus kansainvälisesti sekä eri omaisuusluokkiin on olennainen osa salkun riskinhallintaa. Reaaliomaisuusrahastojemme avulla salkun riskitasoa on mahdollista madaltaa ilman, että pitkän aikavälin tuottotavoitteista tarvitsee tinkiä."

Lue lisää: www.unitedbankers.com

Vihdin kunta

Vihdin kunnan sivuilla kerrotaan kamarimme kotipaikasta seuraavaa:
"Vihti on luonnonkaunis ja nuorekas noin 29 000 asukkaan kunta pääkaupunkiseudun kupeessa.

Vihti sijaitsee noin 45 kilometriä Helsingistä Turun suuntaan, Turun moottoritien varrella. Rajanaapureitamme ovat muun muassa Espoo, Kirkkonummi ja Nurmijärvi. Vihdistä on vain noin 15 minuutin ajomatka Kehä III:lle, ja Helsinkiin täältä ajaa noin 45 minuutissa.

Asukkaita mukavan kokoiseen kuntaamme vetää pääkaupunkiseudun läheisyys, viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö sekä pääkaupunkiseutua edullisempi hintataso. Olemme täällä riittävän lähellä pääkaupunkiseudun vilinää, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana rauhallisen ja turvallisen arjen rakentamiseen. Meillä sujuva arki rakentuu toimivien peruspalvelujen ja aktiivisen vapaa-ajan yhdistelmästä.

Vihdissä on laajat kaupalliset palvelut ja erikoisliikkeitä, joista saa hyvää, yksilöllistä palvelua kiireettä ja ammattitaidolla."

Vihdin Nuorakauppakamarilla on pitkät yhteistyöperinteet, niin myös tämän kokouksen kanssa.
Lue lisää: www.vihti.fi
​​​​

​​​​UG-Media - Tapahtuman ulkoasua ja

www-sivut

"Meitä kiinnostaa hulluimmat ideasi ja taiomme tavanomaisesta taidetta. Joku viisas joskus totesi, että unelman ja tavoitteen erottaa suunnitelma. Tässä kohtaa astumme kuvioihin ja annamme visuaalisen suunnittelun supervoimat käyttöösi. Ei se sen monimutkaisempaa ole. Tehdään siitä totta."

​Lue lisää: www.ugmedia.fi

Airam Electric Oy Ab

"AIRAM ELECTRIC OY AB on yksityinen vakavarainen suomalainen yritys, joka on perinteisesti tunnettu kattavasta ja laajasta lamppuvalikoimastaan. Airamin tuotevalikoimaan kuuluvat valonlähteet, valaisimet, sähkötarvikkeet, koristevalot ja vapaa-ajan tuotteet. Airamilla on pitkät perinteet valon asiantuntijana – vuodesta 1921. Yhtiö on tunnettu toimija, joka on saavuttanut vankan jalansijan niin vähittäiskauppojen

kuin sähkötukkujen valikoimissa."

Lue lisää: www.airam.fi

HomCare Oy

HomCare Finland Oy on Suomalainen suoramyynti yritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta. HomCaren tavoitteena on parantaa kotien ja ihmisten hyvinvointia kehittämällä ja tarjoamalla laadukkaita kodinhoito ja kosmetiikka tuotteita. Arvot, yhdessä tekeminen, edelläkävijyys ja ekologisuus ovat syntyneet yritystä perustettaessa ja ne ohjaavat kaikkea toimintaa.

Lue lisää: www.homcare.fi

​​​​​Someleontti.fi

 

Sanya Saarinen on Somesoppa@-koulutusbrändin takana olevayrittäjä,

joka on osallistunut mm. #positiivihtisesti-somekampanjan toteutukseen.

Sanyan Somesoppa©-koulutuksen tavoitteena on selventää

some-markkinointia sekä tuoda käytännön työkaluja oman somebrändin luomiseen. Onnistuneella somekampanjoinnilla voidaan vaikuttaa

myynnin tuloksiin, oman tuotteen tai brändin tunnettavuuteen

sekä sitoutetaan seuraajia omaan toimintaan.

 

Somesoppa®-koulutuksissa aiheita lähestytään hyvin käytännönläheisestä näkökulmasta sekä osallistujat saavat uutta perspektiiviä somen

mahdollisuuksien tehokkaaseen hyödyntämiseen omassa toiminnassaan.

Lue lisää: https://www.someleontti.fi/

​​​Messutuloste Rolleri Oy - Markkinointimateriaali

"Messutuloste Rolleri Oy on tapahtuma- ja messugrafiikkojen tuotantoon erikoistunut yritys.


Myydyt ratkaisut sisältävät aina laadukkaat Suomessa tehdyt tuotteet. Ota yhteyttä niin pienissä kuin suurissa kuvatulosteasioissa. Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen sekä tarvittessa Eurooppaan.

Tuotteitamme ovat mm. mainoskankaat, julisteet, mainoslevyt, tarrat, näyttelytelineet, roll upit, foamlogot, styroxlogot, eristelevystä leikatut pienoismallit ja suurennokset, foamtekstit, styroxtekstit, esitteet, käyntikortit, flyerit, kopiot, muovikortit, kulkuluvat, tapahtumabadget, tapahtumaribbonit.

Tarvittaessa saat meiltä myös asennukset."
 

Lue lisää:  www.messutuloste.fi

 

Vihdin kuvataidekoulu - Lastenohjelma

"Vihdin kuvataidekoulu antaa tavoitteellisesti etenevää taiteen perusopetusta. Koulussa on noin 280 oppilaspaikkaa 5-20 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Koulun opetuksesta vastaavat rehtori ja opettajat, jotka ovat taiteilijoita ja kuvataideopettajia.


Opetus on laajan oppimäärän mukaista, mikä tarkoittaa tarkkaan suunniteltua opetussuunnitelmaa, monipuolista ja laadukasta välineistöä, pitkää lukukautta ja mahdollisuutta päättötyöhön. Koulun tarkoituksena on lisätä ja monipuolistaa kuvataiteiden harrastusta kunnassa, tukea koulun ja päiväkodin taidekasvatusta ja antaa pohjakoulutusta kuvataidealoille suuntautuville nuorille."

Lue lisää: www.vihdinkuvataidekoulu.fi

TFW Konala - 5:55 treeni lauantaina

"Minusta tuli TFW-taistelija heti ensimmäisellä käynnillä. Hyvin pian huomasin, että treeni ei pelkästään vaikuttanut hyvältä vaan tuloksia syntyi todella tehokkaasti. Kaikista harrastamistani lajeista on TFW-harjoittelu ollut se, joka on tuottanut parhaita tuloksia tehokkaasti, kuitenkin harjoittelun sujuessa ilman loukkaantumisia.

TFW Konala on syntynyt oman kokemukseni tuomalla varmuudella – uskon siihen, mitä teen ja haluan jakaa tätä hyvää myös muille. Tule mukaan, et pety."

-Johanna Verho, Yrittäjä ja päävalmentaja, TFW Konala

Lue lisää: tfwkonala.fi

Pertec Consulting Oy

"Visiomme on edesauttaa organisaatioiden, tiimien ja yksilöiden uudistumista. Pertecin osaaminen pohjautuu akateemiseen, tieteelliseen tutkimukseen, vankkaan käytännön johtamiskokemukseen ja parhaisiin oppimismenetelmiin. Pertecin keskeiset tieteellisen johtamisen viitekehykset on hyvin dokumentoitu myös FT Pentti Sydänmaanlakan väitöskirjassa sekä kirjoissa Älykäs Organisaatio, Älykäs Johtaminen ja Älykäs Itsensä Johtaminen. Teokset on saatavilla myös englanniksi.

Pertecin palveluja kehittää ja toteuttaa johtamisen asiantuntijat, jotka edustavat laajaa kansainvälistä osaamista tutkimuksessa, johtamisessa, valmennuksessa, konsultoinnissa, yksilö-, ryhmä- ja tiimicoachingissa sekä mentoroinnissa. Konsultoimme ja valmennamme suomen-, ruotsin-, englannin-, ja espanjankielillä."

Lue lisää: www.pertec.fi

Service Desing Network (SDN)

The main purpose of SDN is to build awareness and “hunger” for service design in the public and private service sector and in the world of politics. We strongly believe that by creating a pull from the market for Service Design we will also strengthen our agencies, we will strengthen the opportunities for our academic members, and we will strengthen the relevance of service design in industries. We continue to facilitate communication. We will continue to curate platforms for exchange, but we will – more than ever before – create content that is relevant for the community and for the growth of service design.

Lue lisää: https://www.service-design-network.org/

Noja Yhtiöt Oy /Noja Center Oy

 

Noja Yhtiöt Oy on monipuolinen rakennusalan yritys, jonka vahvuutena on laaja kokemus erilaisista uudisrakennus- ja saneeraushankkeista. Toimintamme takana on vankka kokemus, moderni kalusto ja vahva ammattitaito. Toteutamme rakennuskohteet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Meillä on vuokrattavissa laaja valikoima koneita, laitteita ja työvälineitä rakentamiseen ja maanrakentamiseen sekä maatalouden ja kiinteistöhuollon tarpeisiin.

Vihainen Talouspäällikkö

Tietääkö tilitoimistosi yrityksesi toimialaa? Kertooko kukaan, mitä niillä raportin numeroilla oikein tekee? Onko viestintäsuhteesi tilitoimiston kanssa kiihkeimmillään silloin, kun kuukausittainen kirjanpitolasku kolahtaa postiisi?

Vihainen Talouspäällikkö hoitaa kirjanpitosi ja pitää sinut aina ajan tasalla sekä kertoo, mitä niissä raporteissa oikeasti lukee ja kuinka niihin pitäisi reagoida.

 

Vihaisen Talouspäällikön  kuukausittaista laskua ei tarvitse etukäteen jännittää. Palveluilla on kiinteä kuukausihinta.

Lue lisää: https://www.vihainen.fi/

MPS Career Oy

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksenhallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 

Yli 40 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. 

 

Suomessa palvelemme yli sadan osaajan voimin ja toimistomme ovat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Vaasassa. Palvelumme on yhtiöitetty kolmeen yhtiöön:

MPS Executive Search Oy keskittyy johdon, asiantuntijoiden ja hallitusjäsenten suorahakuun sekä hallitustyön kehittämiseen. 
MPS Career Oy tarjoa monipuolisia rekrytointi-, henkilöarviointi-, uudelleensijoittumis- ja urapalveluita. 
MPS Prewise Oy tarjoaa digitaalisen oppimisen, johtamisen kehittämisen ja muutoksenhallinnan ratkaisuja.

Lue lisää: www.mps.fi

Hidden Champion kokouksen järjestäminen ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneitamme. Kiitämme kaikkia tapahtuman järjestelyihin osallistuneita organisaatio yhteistyöstä sekä tämän nuorkauppakamaritapahtuman tukemisesta. Yhteistyökumppaneistamme voit lukea lisää alta.

Noja_Center_logo.jpg
MPS-LOGO-CMYK.png
  • Grey Facebook Icon

HIDDEN CHAMPION 2018 

Alue A vaalikokous 21.-23.9.2018

Siuntion kylpylässä

Järjestäjä

Vihdin Nuorkauppakamari ry, JCI Vihti

email: info@hiddenchampion.fi