KOULUTUKSET/

P E R J A N T A I N   K O U L U T U K S E T


Vuorovaikutustyylikoulutus

Pe 21.9.2018 klo 13.30-16.30

Kouluttaja: Riitta Saarikangas”On opittava kuuntelemaan; ei vain sanoja, vaan koko kehoa.
On hyväksyttävä erilaisuus ja opittava hyödyntämään sen rikkaus. Riitta Saarikangas

Riitta Saarikangas on markkinointivaikuttaja, yrittäjä ja kouluttaja, joka on jo vuosien ajan puhunut ja kouluttanut eri puolilla Suomea ja maailmaa. Hänellä on kokemusta sadoista organisaatioista ja kymmenistätuhansista ihmisistä. Siksi hän tietää, että yksi menestymisen kulmakivistä on kyky vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa.

 

Myyntikoulutus

Pe 21.9.2018 klo 11.00-17.00

Kouluttaja: Wilhelm Saks

Tuntuuko, että myyntikoulutukset ja kaiken maailman konsultit on niin nähty ja kuultu?

Uskallamme väittää, että tämä koulutus saa vanhojenkin myyntikettujen käpyrauhaset nakuttamaan.

Saksin provosoiva ja alas ampuva lähestymistapa laittaa koulutettavat ajattelemaan ja herättelee ajatuksia, joita et välttämättä ole edes ottanut huomioon.

Tämä koulutus voi laittaa uusiksi koko myyntitaktiikkasi, uskallatko osallistua?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden pitää ymmärtää miten koko organisaatio saadaan tekemään tulosta, jopa moninkertaisesti samalla työllä, ja miten myyjiä kuormitetaan vähemmän. Se voi myös toimia myyjälle silmiä avaavana kokemuksena siitä miten organisaatio voi rysäyttää kaiken myyntivastuun myyjälle, jonka ei kuuluisi kantaa vastuuta yksin.


Johtaminen alkaa vastuunotosta

Pe 21.9.2018 klo 10.00-13.00

Kouluttaja: Ari Tanninen

Esittely tulossa


Ari Tanninen on tehnyt kattavat uran teknologiateollisuuden tuotekehityksen ja asiakaslähtöisen suunnittelun parissa. Hänen on työuransa aikana ollut mukana niin pienissä kuin suuremmissakin tuote- ja palvelukehitystiimeissä sekä alan konferensseissa ja koulutuksissa.

Olennaisena osana onnistuneessa johtamisessa on vastuunottaminen. Arin Johtaminen alkaa vastuunotosta -koulutuksessa pääset tutustumaan tähän aihealueeseen Christopher Averyn vastuuprosessimallin kautta. Malli luo pohjaa ja antaa hyvä käytännön vinkkejä tiimien muodostamiseen, itsensä ja muiden johtamiseen sekä organisaatioiden ymmärtämiseen.

 

 Mini-workshop: Brändin kilpailukyky vireeseen

Pe 21.9.2018 klo 13.00-15.00

Kouluttaja: Hanna Pasanen


Hanna Pasanen on työuransa aikana toiminut useiden Suomessa tunnettujen brändien, kuten Sub, AVA, Cumulus, Rantasipi, Mr. Muscle, WC Duck ja Glade, kanssa. Hänet on myös palkittu uransa aikana RFSU:n Private Area -tuoteperheen lanseerauksesta (Teknokemianyhdistys), parhaasta lehtimainoksesta (Suomen aikakausimedia ja Markkinointi & Mainonta -lehti) ja Vuoden seksuaalikasvatuspalkinolla (RFSU).

 

Tässä Hannan vetämässä mini-workshopissa otat haltuun käytännönläheisen työkalupaketin, jolla saat ryhtiä brändisi kilpailukykyyn ja hahmotat konkreettisesti brändisi eri osiot. Kokonaisuudesta muodostuu käsikirja, jonka avulla briefaat luovan toimiston, omat työntekijäsi ja yhteistyökumppanit brändisi syvimmästä olemuksesta. Mukaan omaan läppäri. Workshopiin sisältyy ennakkotehtävä, jonka saat n 1 vko ennen koulutusta.

Somesoppa® - Videomarkkinointi tehotyökaluna

Pe 21.9.2018 klo 13.00-17.00

Kouluttaja: Sanya Saarinen / Someleontti.fi

 

Kuvaus, kamera, KÄY!


Video on tehokas väline tavoitteiden saavuttamiseksi!
Tässä käytännönläheisessä somekoulutuksessa opit suunnittelemaan ja tekemään myyntiä ja markkinointia tukevia videoita sosiaalisen median kanavissa jaettaviksi. Saat parhaat niksit ja vinkit tehokkaaseen videotuotantoon älypuhelimella sekä eturivin näkemyksen siitä, mitkä kanavat sopivat parhaiten videomarkkinointiin ja miksi.

Näistä taidoista hyötyy jokainen työelämässä, yrittäjänä tai aktiivisena vaikuttajana toimiva!

Ota mukaan läppäri, älypuhelin, tarvittavat piuhat tiedostojen siirtoon sekä iloinen mieli! Varaudu olemaan kameran molemmilla puolilla, sillä tekemällä oppii parhaiten.

Haasta omat taitosi aivan uudelle tasolle rennossa ja innostavassa ilmapiirissä!

Kerro tämänhetkiset haasteet sekä ennakkotoiveet koulutuksen sisällön suhteen suoraan kouluttajalle sähköpostitse: sanya.saarinen(at)someleontti.fi .

Viestikenttään maininta ”Hidden Champion”

Body Language - koulutus

Pe 21.9.2018 klo 17.00-19.30

Kouluttaja: Niko Visuri

Perjantaina klo 17.00-19.00

 

The Secrets of Body Language – Kehon kieli huviksi ja hyödyksi

 

Vauhdikas ja hauska Body Language -valmennus saa kuulijat nauramaan. Se avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Kohtaaminen, vakuuttava kontaktin luominen, tervehtiminen, miesten ja naisten kehonkielen erot, vakuuttava esiintyminen, valehtelun tunnistaminen sekä kansainvälinen elekieli – tässä vain muutamia esimerkkejä sisällöstä. Mr Body Language™ – Niko Visurin kehonkielen valmennuksiin on osallistunut Suomessa ja kansainvälisesti vuodesta 1992 alkaen kymmeniä tuhansia henkilöitä

 

Body Language -valmennus sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja osallistujien aktivointia ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen sekä myös työn, työssä hyvinvoinnin ja liiketoiminnan edistämiseksi.

 

Valmennus perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehon kielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.. Valmennus sisältää paljon osallistumista ja aktivoi yleisön kokeilemaan uusia taitoja. Täyttä asiaa huumorilla ja pilke silmäkulmassa!

 

Mr. BodyLanguage™, JCI International Training Fellow, JCI Senator – Niko Visurilla on yli 25 vuoden kokemus kehon kielen, esiintymisvalmennuksen ja myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilaisten valmentajana sekä myyntiorganisaatioiden rakentajana ja johtajana suomessa ja kansainvälisesti, erityisesti finanssialalla. Hän on esiintynyt, kouluttanut ja valmentanut mm. Suomessa, Virossa, Latviassa, Saksassa, Englannissa, Skotlannissa, Sveitsissä, Ranskassa, USA:ssa, Japanissa, Koreassa, Etelä-Afrikassa, Panamassa, Taiwanissa ja Brasiliassa sekä toiminut kouluttajana lukuisissa JCI:n Eurooppa- ja Maailmankokouksissa. Niko Visuri toimii johtajana Korkia Finanssikonsernissa.

START-koulutus

Pe 21.9.2018 klo 17.00-19.30
Kouluttaja: ilmoitetaan myöhemmin
 

Start-koulutus on tuoreille nuorkauppakamarilaisille suunnattu

koulutus, jossa käydään läpi nuorkauppakamarien toimintaa Suomessa ja kansainvälisesti. Koulutuksesta saat kattavan tietopaketin koko nuorkauppakamaritoiminnasta sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista, koulutusten ja monipuolisten roolien muodossa.

 
 
 
L A U A N T A I N    K O U L U T U K S E T

Somesoppa® - Tehokas somesisällöntuotanto

La 22.9.2018 klo 12:30-13:30

Kouluttaja: Sanya Saarinen / Someleontti.fi

 

Älä solju somessa päämäärättömästi eteenpäin ja hukkaa aikaa!

Tämä tunti on vastaisku somehaahuilulle: Opi 10 keinoa tehdä ja jakaa tehokkaasti digisisältöä somekanaviin!

Bonuksena Somesoppa®-kattilaan on vielä heitetty hyppysellinen mausteita, joiden avulla oivallat oikean kohderyhmän tärkeyden sekä ajankohtaiset ja toimivimmat somekanavat upean sisältösi jakamiseen!

Tästä tehotunnista hyötyy niin yrittäjä, myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä henkilö, aktiiviharrastaja, uraorientoitunut JCI kuin unelmien työpaikkaa metsästävä alansa ammattilainenkin.

 

 
Päähenkilön ”wants & needs” muutoksen käsikirjoitus

La 22.9.2018 klo 14:00-15:00
Kouluttaja: Ilkka Loikkanen

Entä jos elämäsi on elokuva ja sinut on valittu päähenkilöksi?

 

Selkeytä oma pääpyrkimys ja käsikirjoita oma muutosprosessi. Elokuvadramaturgian siivittämällä kiehtovalla mielikuvitusmatkalla kirjoitat oman tavoitteesi ja käyt läpi psykologisen muutosmatkan.

 

Valmentaja Ilkka Loikkanen on elokuva- ja tv- alan kouluttaja, LCF Life Coach sekä jalkapallovalmentaja. ”Maalinteko antaa tarkoituksen - jännitys antaa merkityksen”.

Lisäksi viikonlopun aikana järjestetään muita nuorkauppakamari ja virallisia JCI-koulutuksia. Näiden ajankohdat, kouluttajat ja sisällöt vahvistetaan myöhemmin.

  • Grey Facebook Icon

HIDDEN CHAMPION 2018 

Alue A vaalikokous 21.-23.9.2018

Siuntion kylpylässä

Järjestäjä

Vihdin Nuorkauppakamari ry, JCI Vihti

email: info@hiddenchampion.fi