KEYNOTE PUHUJAT/

SIGNMARK
lauantai klo 9.30

Signmark teki mahdottomasta unelmastaan totta ja on maailman ensimmäinen kuuro artisti, joka levyttää kansainväliselle levy-yhtiölle. Musiikkinsa lisäksi hän on aivan mahtava inspiraattori puhujana, tehden yhteistyötä esim. Ulkoministeriön kanssa.

 

Marko Vuoriheimo (KM) otti riskin ja uskoi unelmaansa, jätti lehtorin virkansa opettajana ja perusti Signmark Productions -yrityksen vuonna 2009. Samana vuonna hänet valittiin Ten Outstanding Young Persons of the World palkinnon voittajaksi ja sen jälkeen hän on kiertänyt esiintymässä yli 40 maassa.

JARI ULLAKKO – Avaus
lauantai klo 13.15

Ote Markkinointi & Mainonta-lehdestä 1.9.2019:
Ullakko katsoo, että markkinoinnin perusteet ovat edelleen samat kuin 30 vuotta sitten. Näitä ovat keskustelujen herättäminen, asioiden kiinnostavaksi tekeminen ja kulttuurisen kontekstin ymmärtäminen.


Markkinoinnin isoin muutos liittyy Ullakon mukaan siihen, että nykyisin yritys ei voi yksin määrittää, mitä  yleisö siitä puhuu tai tietää. On luotava puheenaiheita ja oltava mukana keskustelussa.


"Työstämme on tullut bensan heittämistä liekkeihin. Meidän täytyy tunnistaa ja nähdä keskustelun aihioita, tarttua niihin ja heittää bensaa liekkeihin."

SUSANNA RAHKAMO – Pertec Consulting
lauantai 10.30

Ote Kauppalehdestä 3.9.2017:
”Huomasin, että niin kutsutuissa luovissa ihmisissä on paljon samankaltaisuutta. He käyvät työssään läpi samoja prosesseja.”


Rahkamo sanoo, että pelkällä harjoittelulla voi kehittyä alallaan hyväksi. ”Hyvän ja huippuhyvän välillä on kuitenkin iso ero. Parhaaksi, uniikiksi ja mullistavaksi tulemisessa tarvitaan harjoittelun lisäksi luovuutta.”


”Luovinkin ihminen on lopulta kauhean kapea-alainen. Mitä enemmän siedämme erilaisia ajatuksia, sitä rikkaampia virikkeitä saamme. Sitä parempaa ajattelua saamme aikaiseksi”, Rahkamo sanoo.

 

 
SANNA LEINONEN – Elvari Korut Oy
lauantai klo 10.15

Vuonna 2010 Sanna sai äidiltään kaksi pakettia fimoa, joka käynnisti uskomattoman tarinan. Materiaali vei Sannan mennessään ja sen työstämiseen syntyi valtava intohimo.

 

Pian harrastus muuttui työksi. Yritys käynnistyi keittiönpöydältä ja jo muutamassa vuodessa oli touhotettu niin, että kotipihalta löytyy 80m2 vaaleanpunainen Korutehdas, jossa kaikki Elvarin tuotteet valmistetaan.

Kaikissa Elvarin korunosissa on Sannan sormenjälki, sillä hän tekee kaikki karkkiosat ihan itte. Edelleen.
 

Tämän iloisen ja positiivisen naisen tarinasta on kertonut myös Yrittäjäsanomat:

https://issuu.com/yrittajat/docs/yrittajasanomat2_2018.

JANI AALTONEN – Sales Communication
lauantai klo 13.30

Jani tunnetaan Suomessa Inbound-markkinoinnin edelläkävijänä ja some-markkinoinnin trendien tuntijana.


Janin vinkkejä ja mielipiteisiin voi tutustua #Aaltonen Youtube-kanavalla.


Janin luotsaama Sales Communication yritys on palkittu tänä vuonna Inbound17-tapahtumassa Bostonissa sekä Euroopan parhaimpana Hubspot-kumppanina että Happiest customers-palkinnolla koko EMEA alueella.

SUVI USKI
lauantai klo 12.15

"Minulle on tärkeää, että sillä mitä teen on merkitystä. Olen monessa mukana, ja perustelen toimintaani aina vaikuttavuuden näkökulmasta. Päämääränäni on tuoda sosiaalipsykologista näkökulmaa teknologian ja palvelujen kehitykseen - jotta voimme rakentaa ihmisille toimivamman maailman. Jaksan toistella seuraavaa lausetta loputtomiin: "Ihmisen sosiaalisen käyttäytymisen ymmärtäminen on onnistuneen digitalisaation edellytys."  Tämän lisäksi työhöni kuuluu myös perustella yksityiskohtaisesti, mitä se tarkoittaa käytännössä."

RIKU KORHONEN - MTRJ Palvelut
lauantai klo 11.00

Rikusta voit lukea esim. Taivas ja Helvetti kirjan sivuilta http://taivasjahelvetti.fi/tarinat/riku-korhonen-retrolla-rahoiksi

PATRICK STARA - STARA CONSULTING GROUP OY
lauantai klo 10.30 - 11.30
   

Merkityksen johtaminen

  • Mahdollistaako organisaatiosi kulttuuri uudistumisen ja kasvun?

  • Millaisissa organisaatiossa haluamme tulevaisuudessa työskennellä?

  • Millaiset organisaatiot menestyvät tulevaisuudessa?

 

Patrick Stara puhuu uudistumisesta, kasvusta, työntekijäkokemuksesta, asiakaskokemuksesta sekä organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Hän on valmentanut ihmisiä viidentoista vuoden ajan yli kahdessasadassa suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä.

  • Grey Facebook Icon

HIDDEN CHAMPION 2018 

Alue A vaalikokous 21.-23.9.2018

Siuntion kylpylässä

Järjestäjä

Vihdin Nuorkauppakamari ry, JCI Vihti

email: info@hiddenchampion.fi